Med en Samsonite resväska får du mer plats på resor

Ett smart tips är att packa in mindre klädesplagg så som exempelvis kalsonger och sockar i skorna. Detta ger givetvis mer plats över och är ett simpelt trick man kanske först inte tänker på. Alla bäckar små är principen som gäller vid packning av resväska och det är summan av alla små åtgärder som tillsammans ger extra plats.

Byxor tjänar på att rullas ihop, snarare än att bara vikas. Detta gäller även handdukar och liknande klädesplagg. Även tröjor är smarta att hantera på det här viset. Om du rullar dina kläder får du massa små, kompakta paket som lätt kan packas på olika sätt och är lätta att hantera. Annars får du många olika sorters format och ett förvirrande pussel med dålig översikt. Det är ett bra tips för dig som aldrig får plats över resväskan.

Samsonite resväska har många smarta fack

Skjortor är inte lika lätt att rulla ihop, men om du rullar resten av kläderna finns det definitivt plats över för några välvikta skjortor att placeras ovanpå. En Samsonite resväska har många smarta fack, så det kan vara värt att gå igenom alla dem innan du börjar packa.

Ibland vill man ju ta med sig något spännande hem dessutom. Smart packning gör att du kan ta med dig det där spännande plagget som du hittar till ett fantastiskt pris hem. Shopping är ju ofta en del av resan men eftersom du inte kan åka dit naken och ofta behöver lite ombyte är det smart att packa resväskan på ett så effektivt sätt som möjligt. Lite sund logistik goes a long way när det gäller resepackning.​​